Termofoto Norge

Termofoto Norge AS ble stiftet i 2010. Vi følger opp tankene og ideene om å redusere energiforbruket på flest mulig områder innen bygg og boliger. Vi hjelper boligeiere til å oppnå et bedre innemiljø og til å redusere de miljømessige effektene av overforbruk av energi. 

Selskapet består av flere samarbeidende firmaer og personer som via felles markedsføring dekker behovet for termografi, trykktesttjenester og rådgivning i Østlandsområdet.

Termofoto Norge består av:

Bjørn Gamst 
Tlf.:  900 824 30/225 225 70 
Siviløkonom og Daglig leder med ansvar for salg og markedsføring. Er også byggtermografør.

Tom Troy
Tømrermester, takstmann og byggtermografør 

Hans Arntzen 
Tømrermester og arkitekt

Marius Vedvik
Tømrermester, byggmester og byggtermografør

TFN består av erfarne fagfolk: Termografører → Tømrermestere → Takstmenn

Termografi og Trykktesting vil ha en nøkkelrolle i kontroll og ettersyn av alle typer bygninger og blir sannsynligvis det mest kostnadsbesparende verktøy benyttet av byggebransjen fremover.
Det er et krav fra alle offentlige etater at de vil ha sine bygg trykktestet og termografert før overlevering. Det er også et krav om at alle boliger som leveres skal trykktestes og bestå kravet til antall luftvekslinger pr. time ved 50 Pa trykkdifferanse.
Fra januar 2013 kom det krav om at trykktesting ikke skal kunne utføres av entreprenøren selv, men skal utføres av en nøytral instans/firma. TFN vil både som termografører, trykktestere eller rådgivere opptre nøytralt og etterrettelig.

For mer informasjon - ta kontakt:

Bjørn Gamst 
Tlf.: 900 824 30        

Postadresse:
Termofoto Norge AS 
Postboks 1882 Vika
0124 Oslo

Tlf.: 225 225 70 (09.00 - 16.00)
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Takk for at du besøker våre nettsider
Vi håper du finner den informasjonen du søker og vi ser frem til din henvendelse - vi er til for deg!

Normal 0 21 false false false NO-BOK X-NONE X-NONE

For mer informasjon, teknisk support eller bestilling, ta kontakt 

                                                                                     - vi jobber døgnet rundt!

 

Ikke bare fordi vi stortrives med jobben vår, men fordi temperaturforskjeller, sol og vindfaktor under målingene har stor betydning for å kunne oppnå optimal presisjon i våre analyser. 

 

Sol direkte på vegg vil naturligvis påvirke veggtemperaturen, og dermed resultatet av målingene. Kaftig vind og lavtrykk påvirker trykkmålingen, og store variasjoner i værforholdene under termograferingen gir avik.  Alle avik registreres i vår rapport. Ved analyse av vannførende rør og varmekabler bør disse være avslått i god tid før termograferingen starter. Varmen i gulvet vil være tilnærmet lik

varmen i systemet ved normal bruk. Når varmen blir skrudd på, vil varmen fra disse kildene stå i skarp kontrast til det nedkjølte gulvet, og vi kan enkelt

se mulige brudd eller varmegang. 

Vi bruker samme fremgangsmåte bare i omvendt rekkefølge ved  kontroll av fuktighet. Vi skrur varmen i rommet av under målingen, fordi vann og

fuktighet holder på temperaturen lengre enn luft - denne varmeforskjellen skiller fuktige områder fra de tørre og er synlig på termografiet.

 

For bestilling eller mer informasjon: 

 

Hurtig respons:

Torstein Riiber:    Mob: 454 73 442 

Bjørn Gamst:      Mob: 900 82 430

Geir Engebraaten: Mob: 920 26 666

 

Postadresse:

Termofoto Norge as.

Elmholt Alle 5. 0275 Oslo

Telefon: 22 52 25 70   (09.00- 16.00)

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.